Stutteri Lille Søgaard

Wispa

Wispa er til salg. Lige nu er hun i fol med vores lækre hingst Holly og når føllet er vænnet fra til december er hun klar til nye udfordringer.. Føl kan evt købes med. Stor robust hoppe på 142+ pris 49.000 kr. Hun er både til begynder og øvede ryttere. Nem i ALT omgang♥️

Wispa

6.3.22

Super lækker hoppe tilsalg- nem i ALT omgang.

Wispa er hoppen som gør alt hvad du beder hende om. Vil du bare nyde en tur i skoven er hun klar- beder du hende om at gå dressur eller springe gør hun det. Hun er også med på agillity og andet spas.

- Hvis du ikke beder hende om noget, gør hun også det. Med andre ord, hun går frem, når du siger hun skal gå og ellers tager hun alt ting i hendes tempo, som er helt nede på jorden med alle 4 ben.

- hun er ca 142 høj og nok et par cm mere. Har en fantastisk stor gang og god fremad drift- hvis du beder om det 🙂

Meget blid og rolig. 

Hun passer godt på sine føl og er en god mor.

Wispa er lige nu ved at blive redet op igen- efter endt barsel- men skal jo på den igen til juli- så vi tager det stille og rolig. Hun er klar til at komme videre tildec/januar 2023- hvis man ikke er interesseret i føllet. 

10.5.20

Så kom der ny Fellpony på matriklen. En rigtig skøn hoppe på 5 år. Lige startet sin uddannelse i UK. Planen var hun skulle bedækkes inden hun kom til DK. Men Corvid19 satte en stopper for det. Så nu bliver det forhåbenlig Jasper som skal på hende.

Hun virker ekstrem rolig og velafbalanceret. Jeg har ikke budt hende så meget endnu, hun skal jo lige lande. En gå tur på ridebanen og strigling. 

Nov. 2020. Absolut et super køb. Hun udvikler sig bare så fint. Vil gerne det hele. Har et fantastiske sind ♥️ Forhåbentlig i fol. 

Hun fik sit første føl slut maj 21 (Trille) 

Med venlig hilsen

Malena Mølgaard

Nyeste kommentarer

05.03 | 06:27

Hejsa hvad er prisen? 🐎

18.04 | 20:13

Hej 😊 Har i en tilredet fell pony til salg??? Mvh Wita

02.01 | 18:28

Det lyder rigtig dejligt! 😄

27.12 | 16:51

Ja vi har stadigvæk Kiemy og hun har det godt 😉