Stutteri Lille Søgaard

Bybeck Molly

1. Tur på Molly ❤️

Molly lige kommer fra UK. Ifolet med Wellbrow lancashire Lad. Helt rå og uspoleret fra cumbrias bjerge.

Bybeck Molly vores nyimporterede hoppe fra England. Ankom november 2018. 6 år og har altid gået " vild" i cumbrias bjerge. Hun har et godt sind og hoved.så det skal nok blive godt.

Molly er statet på træning til vores foreningsshow d. 10 aug 19. Hun har jo føl ved siden, så vi træner bare lidt bomme og så skridt trav og drej for jord. Alt tager bare lidt mere tid med en rå hoppe. Hun havde smed for første gang i ( nok i hendes liv) i maj. Jeg havde heldigvis forbedredt hende godt. Så hun stod helt stille ❤️ Selv med et føl vimsende omkring hende. Fellponyen er nu bare dejlig at arbejde med. 

1-10-19 Molly er sendt i tilridning og det går bare fremragende.. Hun tager alt med ro. Nyt sted nye oplevelser. Dag nr 2 sad Josefine på ryggen af hende. Ugen efter skridtede de på vej og mødte tung trafik ! Nu er der snart gået et måned og Molly kan rides i alle 3 gang arter. Har været på tur i skoven. Kan rides alene. Ja jeg er stolt. 

D. 28.8.21 Molly flytter til Sverige. Det er med blandende følelser. Men jeg tænker at beholde begge mine føl fra i år og har i forvejen 4 rideponyer der skal motioneres og passes. Molly var ikke sat til salg, men min tanke om salg blev vent med Aasa og hun var fyr og flamme. Aasa har købt Bell af mig sidste år og Duke deres avlhingst har jo også været min. Så ved hvor hun kommer hen og ved hun for det som blommen i et æg ❤️❤️

2.12.19 Molly er bare helt fantastisk. Hun er roligheden selv. Vi har været på tur i skoven, mødt masser af trafik. Der er absolut ikke noget " vildt" over hende. Hun er min safe pony. Hun er begyndte at komme ud på mine ture med hundende og det rarger hende en fis- at de løber omkring hende. Bliver hun forskrækkes, ja så hopper hun lige lidt og så går vi videre i roligt tempo. ❤️❤️❤️

Nyeste kommentarer

05.03 | 06:27

Hejsa hvad er prisen? 🐎

18.04 | 20:13

Hej 😊 Har i en tilredet fell pony til salg??? Mvh Wita

02.01 | 18:28

Det lyder rigtig dejligt! 😄

27.12 | 16:51

Ja vi har stadigvæk Kiemy og hun har det godt 😉