Stutteri Lille Søgaard

Fallohide Richard

Fellow

Det går nu ikke så godt med nedskæringerne her i 2016... Vi fik jo en boks ledig og det er åbenbart svært for mig. Jasper mistede sin legebody, Muskat og Dennis er ved at være en ældre hr og gider ikke lege hele tiden. Så Fellow (Fallohide Richard) ankom til stalden i efteråret 2016.

Han er en ung uerfaren knægt, som selv har en ide om hvordan ting skal gøres. Skal man en anden vej end ham, bliver det ikke uden diskution... Men sød er han. Vi starter forfra med "tilridningen" tager en ting af gangen og så skal han lære stop signalet. Men der er intet ondt i ham, så han skal nok bliver en super god ridepony. 

2019 Fellow er bare blevet så god. Han er min ynglings pony når vi skal ride dressur. Han vil gerne og løber ikke mere. Jo jo han kan da blive " bang" men han løber ikke med mig. Vi har været på en enkel tur i skoven, hvor min veninde have tov i ham og hendes egen ismule. Ikke på noget tidspunkt ville han løbe. Han hviler godt i sig selv nu. Skønt at alt det arbejde jeg har lagt i ham, lønner sig. 

2019 Juli.

Nov. 2020 Efter mange overvejelser tænker jeg det var på tide Fellow kom videre og jeg koncenterer mig om hopperne. Inden han entlig var sat tilsalg, kom der en henvendelse på ham. Efter mange timers snak i telefonen, skulle de over og se ham. En super sød og forstående (over for Fellows sentive sind) famile med egen gård. Fellow viste da også alle hans "luner" men forelsket blev de og herefter blev han Jyde. 

Fellow til sit første M&M 5-8-2017. Vi er kommet så langt ❤️

Nyeste kommentarer

05.03 | 06:27

Hejsa hvad er prisen? 🐎

18.04 | 20:13

Hej 😊 Har i en tilredet fell pony til salg??? Mvh Wita

02.01 | 18:28

Det lyder rigtig dejligt! 😄

27.12 | 16:51

Ja vi har stadigvæk Kiemy og hun har det godt 😉