Stutteri Lille Søgaard

Four Roses

Roses føl 17/5-19 Smukt hoppeføl. Far Lille søgårds. Jasper solgt.

Skønne Roses til St. hestedag 2016

Four Roses

Så fik vi en ny fellpony på matriklen. Meningen var jo at skære ned. Men denne super flotte hoppe måtte vi eje. Så forhåbenlig kan vi avle lidt føl på hende. Hun er 4 år her d.9 juni 2016. Ej tilredet, så det går vi så småt i gang med. Hun vejer lige pt ALT for meget og sommergræssen hjælper jo ikke lige frem på det. Men mon ikke der genmmer sig en Jarguar under hendes veldækkede ribben ;-)  

St Hestedag 2016 gik over alle forventninger. Tænk at min skønne Roses blev nr 1 og blev reserve. Og mit avl Jasper blev ligeledes nr 1 og champion og udtaget til dagens hest. Fedt at man kan være med til at bidrage til avlen i Dk. 

Roses var ligeledes med i den store ring til showet, og her udviste hun bare ro og harmoni. Trods hun lige er tilredet ❤️

Roses sættes i fol 2017 med Jasper.


Roses er scannet drægtig og bør fole i juni. Hingsten er selvfølgelig skønne Jasper. Hvor vi glæder os.

Roses folede en skønt hoppe føl, helt uden problemer. Vi var med til hele folingen. 17/5-19

Roses er solgt til den skønneste familie på sjælland. Jeg ved de vil knuselske dem begge. Meningen var at vores føl skulle sælges og lagde så en lille føler ud på Roses. Det gik stærkt, allede dagen efter var hun solgt OG føllet. Det tog godt nok tid at vende sig til. Men jeg ved de får det godt. 

Pony af særdeles god type med fellponyens karakteristika. Dejlig hoved og øjne. God hårpragt. Stærk bygget. Gode og passende tøre lemme. Godt hovskæg. Bevægelser er lige med godfremdrift med god fell aktion. Helhedsindtrykketner idag hæmmet af ponyens vel rigelige kondition. Har avlshoppen kvaliteter ❤️

Champion og reserve 2016

Nyeste kommentarer

05.03 | 06:27

Hejsa hvad er prisen? 🐎

18.04 | 20:13

Hej 😊 Har i en tilredet fell pony til salg??? Mvh Wita

02.01 | 18:28

Det lyder rigtig dejligt! 😄

27.12 | 16:51

Ja vi har stadigvæk Kiemy og hun har det godt 😉