Stutteri Lille Søgaard

Sleddale Heather Bell II

Bell 21 år

Bell med kollega på ryggen

Hun elsker en god gallop i skoven og kan godt flytte sine ben. Hun er 100 % stabil og trafiksikker. Hun er en erfaren dame, som hviler godt i sig selv. Passer på sin rytter og bestemt på de mindre. Hun kan rides ud alene og med andre. Går selv op i traileren. Hun er tilkørt men har ikke været kørt de sidste 6 år. Har aldrig lavet unoder for vognen.  Hun har aldrig været syg eller Forfangen. 

Bell er 21 år på papiret, men ikke af sind. Der bør være mange gode år tilbage i hende. Hun vil være en god lære pony. Hun sælges kun til den rette familie. 

7.12.19 Bell flytter til Sverige. Hun skal op til sin gamle kæreste Duke. Det bliver SÅ godt. Familen er et nyopstartet stutteri med hjertet på det rette sted. Hun skal rides af deres datter og trække lidt tømmer i skoven. Og forhåbenligt have et føl mere. Jeg kan se hvor meget hun har nydt at passe på Savanneh her. 

Du får altid en god tur på Bell. 

Sleddale Heather Bell II

Som en forkææmper afstamningscertifikat hopper i 2004 blev fejret den robust bygget Sleddale Heather Bell II (Drybarrows Jeff) K. Klomp til Rouveen. Heather er en kvindelig bygget hoppen af robust type. Ud over et smukt hoved, en god front, en dejlig skulder og en god part overbygningen. Den temperamentsfuld bevæægelse de typisk gear, med bååde forreste og bageste masse handling.

Sleddale Heather Bell II er vores 1. Fellpony. Jeg faldt pladask for hende og hun har alle de kvaliteter en Fellpony skal have. Bell har været med i adskillige shows og konkurrencer og har så at sige vundet alt. I Holland er hun blevet kåret til dagens bedste hoppe og de har beskrevet hende sådan her

I danmark er hun ligeledes blev dagens hoppe, champion, reserve. Alt i alt en rigtig god avlshoppe !

Jeg har brugt hende til tur, kørsel, spring og  distance som hun er rigtig god til. Og så har hun lavet 4 skønne føl som alle er solgt (sverige og danmark)

Bell folede d. 29-4-15 en skønhed til et langbenet hoppeføl, igen var jeg med under hele forløbet.

Bell var med til MogM vinter show 2019 og her vandt hun bedste vinter pels ud af 8 andre. 


Bell er er købt tilbage efter hun har været solgt i 3 år. Så nu er hun tilbage 1 marts 2019.

Belle er blevet en erfaren dame på 21 år, men tag nu ikke fejl af hendes alder, ligesom os andre. Det er blot dato på dåbsattesten! Belle elsker en tur i skoven og løbe stærk kan hun også. Hun har fået lidt patina i form af grå stænk i hoved. Ellers er der ikk noget der viser hun er 21. Bell er stabil og stadigvæk 100 % trafiksikker. Den perfekte begynderpony. Hun skal kun videre herfa hvis den rette famile dukker op. 

Nyeste kommentarer

05.03 | 06:27

Hejsa hvad er prisen? 🐎

18.04 | 20:13

Hej 😊 Har i en tilredet fell pony til salg??? Mvh Wita

02.01 | 18:28

Det lyder rigtig dejligt! 😄

27.12 | 16:51

Ja vi har stadigvæk Kiemy og hun har det godt 😉