Stutteri Lille Søgaard

Lady/solgt

Lady og hendes føl fra 2010 Sir Lancelot

Dennis, Lancelot og Lady

Lady er nu 12 år og er bare stadigvæk et stort nussehoved og kælepot. Kysseponyen kalder alle hende. Jeg får ikke redet meget, men det gør mine parter tilgengæld. Det klassiske bliver der ikke gjort meget i, men ganske almindelig dressur og en masse ture i skoven, elsker hun. Børnebørne rider hende også, når de er på besøg og der både springes og rides ponygames. Hun har også deltaget i Trec ridning. Hun er kørt for vogn en et par gange og trænet med køresele, hvilket hun er super glad for, jeg har dog bare ikke tiden til at fuldføre projektet, så hun har ikke været trænet et par år. 

En lille opdatering her i 2017.

Lady fandt vi nede på et stutteri i tyskland 600 km nede. Vi, min mand Allan og jeg skulle kun kikke lidt, men intet købe som Allan sagde ! De havde mange Fellponyer og da vi kom til sidste boks kom Lady løbende min mand i møde 😀 Hun nærmes stod på os og ville ikke flytte sig, bare nusset. Så var Allan solgt og prisen sat. Nu står hun hos os, hun kom som 2 års og  er nu lige blev 5 år. I mellem tiden har hun fået et pragtfuldt føl Sir Lancelot som ligner og opfører sig lige som sin mor, nysgerrig, imødekommende, lærenem, ivrig, ukompliceret og fantastiks kærlig.
Jeg begyndte tilridningen sommeren 2010 og her har hun været fuldstænding uberørt over alle de nye ting hun har lært. Jeg er faldet for den akademiske ridekunst og har derfor haft fast lære på hele vejen igennem tilridningen( vi er langt fra færdige). Så både jeg og Lady skulle læres op fra bunden og her har Lady udvist ufattelig tålmodig med mig 🙂

Velkommen til vores hjemmeside

Nyeste kommentarer

05.03 | 06:27

Hejsa hvad er prisen? 🐎

18.04 | 20:13

Hej 😊 Har i en tilredet fell pony til salg??? Mvh Wita

02.01 | 18:28

Det lyder rigtig dejligt! 😄

27.12 | 16:51

Ja vi har stadigvæk Kiemy og hun har det godt 😉