Stutteri Lille Søgaard

Lille Søgaards Georgina

Nyder livet.

Jeg er blevet fyldt til en skøn familie i Sverige.

Jeg er født d 4.3.22 ude på marken.
Min mor Hardendale Harmony klarede det så fint og min far Holling Brown Ale kikkede på.
Min farve er Bay/måske brun og en af de sjældne og så er jeg en hoppe. Min madmor er meget stolt over min type- og tror jeg bliver rigtig lækker når jeg engang bliver rettet rigtigt ud.

Jeg er meget nysgerrig og kan godt ligde at blive striglet og kælet- så meget at jeg vælger flokken fra for at gå madmor i møde. Hun siger jeg er meget speciel.

Stærke robuste lemmer, fint hoved, ligesom en rigtig fell skal se ud.
Både min mor og far har det mest fantastiske sind.

Jeg kommer til salg da min far jo også bor her og madmor har ikke folde nok til at dele os op. Og så vil min madmor også gerne have udbredt denne fantastiske race til så mange som muligt.

Forsøger at nå græsset 1 dag gammel

Hej Jeg er født d 4.3.22 ude på marken. Min mor Hardendale Harmony klarede det så fint og min far Holling Braun Ale kikkede på. Min farve er Bay og en af de sjældne og så er jeg en hoppe. Min madmor er meget stolt over min type- og tror jeg bliver rigtig lækker når jeg engang bliver rettet rigtigt ud. Stærke robuste lemmer, fint hoved, ligesom en rigtig fell skal se ud. Både min mor og far har det mest fantastiske sind. Jeg kommer til salg da min far jo også bor her og madmor har ikke folde nok til at dele os op. Og så vil min madmor også gerne have udbredt denne fantastiske race til så mange som muligt.

Nyeste kommentarer

05.03 | 06:27

Hejsa hvad er prisen? 🐎

18.04 | 20:13

Hej 😊 Har i en tilredet fell pony til salg??? Mvh Wita

02.01 | 18:28

Det lyder rigtig dejligt! 😄

27.12 | 16:51

Ja vi har stadigvæk Kiemy og hun har det godt 😉